Collagen Elixir

Het Collageen Elixir is een supplement op basis van wilde bessen smaak die uw huid in top conditie houdt.

Heb je last van haaruitval ? Nagels die broos zijn en snel breken ? Het gevoel dat uw huis droog aanvoelt ?

In dit geval zal het Collageen Elixir snel tot uw dagelijks schoonheidsproces behoren. Het collageen bevat marine-collageenpeptiden boordevol zink en biotine, vitamine C en een eeuwenoud botanische blend van kruiden die een aanvulling zijn voor het verbeteren, verstevigen van zowel uw huid, haar als nagels. Het enige dat je hoeft te doen is het dagelijks drinken en klaar.

De biotoine draagt bij tot het behouden van uw haar en zorgt voor een gezonde huid. De vitamine C is een krachtige antioxidant om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen voor een gezonde huid. De zink is een booster voor zowel huid, haar als nagels.

Het marine-collageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Er zijn ten minste 16 soorten collageen bekend, maar het grootste deel van het lichaam bestaat uit vier hoofdtypen: type I, II, III en IV. Type I, het collageen dat wij voor Elixir gebruiken, is het meest voorkomende collageen in het lichaam, dat meestal voor schoonheidsproducten wordt gebruikt. Dit komt omdat het de belangrijkste structurele component is in huid, beenderen, pezen, bindweefsels en vezelig kraakbeen. CollageenType II is voornamelijk te vinden in het elastische kraakbeen dat dient als demping voor gewrichten. Type Ill dient als ondersteunende structuur voor organen, slagaders en spieren. Tot slot vindt je Type IV in de huidlagen en helpt bij de filtratie.

Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

De beste tijd om Collagen Elixir te consumeren is dagelijks! Altijd en overal – zolang je elke dag een volledige dosis Collagen Elixir neemt, zul je er de vruchten van blijven plukken.

Collagen Elixir is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Hoewel Collagen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Geniet dus van alle voordelen dat dit kleine flesje u biedt om uw huid, haar en e nagels in top conditie te houden.