Nutricor SPRL, Rue du mouton blanc 5, 4000 Liège, Belgique
TVA : BE0743483422

1. Alle bestellingen worden verzonden zodra ze zijn betaald met een geaccepteerde kaart of via een bankoverschrijving die op onze rekening is bijgeschreven.

2. Alle credit- en debetkaarttransacties worden gedebiteerd op het moment van aankoop. Betaling per kaart is gratis.

3. Bestellingen van meer dan 75€ worden gratis per GLS geleverd.Voor bestellingen van minder dan 75€ worden u de portkosten t.w.v. 8,00€ aangerekend. GLS levert uw bestellingen in de loop van de volgende dag (binnen 72u) indien uw bestelling ons voor 15u00 toekomt (vrijdag vóór 13u00). Behalve WE en feestdagen.

Land van bestemming Bestelling < 75,00 € Bestelling > 74,99 €
België 8,00€ (GLS) Gratis (GLS)
Frankrijk 8,00€ (GLS) Gratis (GLS)
Zwitserland 8,00€ (GLS) Gratis (GLS)
Luxemburg 8,00€ (GLS) Gratis (GLS)
Monaco 8,00€ (GLS) Gratis (GLS)
Land van bestemming Bestelling < 300,00 € Bestelling > 300,00 €
Nederland www.dlineeurope.com
Duitsland 55 € (GLS) Gratis (GLS)
Italië 85 € (GLS) Gratis (GLS)
Spanje 85 € (GLS) Gratis (GLS)
Engeland 55 € (GLS) Gratis (GLS)

4. Nutricor kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies of de laattijdige levering van een pakket dat door GLS moet worden geleverd. Nutripharm zal in voorkomend geval wel alles in het werk stellen om het pakket zo vlug mogelijk te vinden en het u te bezorgen.

5.De klant heeft het recht zich terug te trekken uit de overeenkomst binnen een periode van 14 kalenderdagen vanaf de dag na ontvangst van zijn/haar bestelling, zonder boete en zonder verklaring van geldige reden. Het herroepingsrecht kan worden uitgeoefend door contact op te nemen met de verkoper via het contactformulier op de website of per mail op "Nutricor SPRL, Rue du Mouton Blanc 5, B-4000 Liège" om hem te informeren over de beslissing van de klant om zijn/haar herroepingsrecht uit te oefenen. De klant kan vragen om zijn producten om te ruilen of te worden vergoed.

6. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn onderworpen aan het Belgische recht. In geval van betwisting zijn de rechtbanken van het arrondissement Luik bevoegd. 

7. De bescherming en het respect voor uw persoonlijke gegevens is voor ons van het grootste belang. Deze verplichtingen zijn opgenomen in ons privacybeleid.